Kategori Spørgsmål og svar


Spørgsmål og svar

Hvad kan vandes fra en brønd

Ven, fortæl mig, hvad der kan vandes fra en brønd? Mærker: Køkkenhave 268 visninger | 06/14/2016 09:37 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Viktor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr, og hvordan man kan kurere planten?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan ødelægger du en grå orm

God aften til alle, fortæl mig, tak, hvordan man ødelægger den grå orm? De sagde, at det var et øl, spiste 3 frøplanter af courgette på to dage, i dag begyndte andre at spise op, hjælp venligst. Tags: skadedyr, skadedyr 188 visninger | 06/14/2016 16:01 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i mit sommerhus. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvem spiser kål, og hvordan ødelægger skadedyret

Hej Fortæl mig, hvem spiser kål, og hvordan ødelægger skadedyret? For første gang i mit liv plantede jeg en have. Thanks tags: Skadedyr, skadedyr 184 visninger | 06/09/2016 21:02 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan hjælper peber og aubergine med at overleve langvarige regn og afkøling

God eftermiddag, fortæl mig, jeg plantede peber og aubergine i paddocken, men langvarige regn begyndte, og temperaturen faldt til 3 grader om natten. Hvad skal der gøres, hvordan hjælpe planter? Mærker: Sygdomme, sygdomme, frøplanter, drivhuse 522 visninger | 06/08/2016 15:52 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mose, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i landet
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvordan kan jeg behandle æble, kirsebær, blomme, rips fra bladlus

God aften! Sig mig, hvad kan du sprøjte på æble, kirsebær, rips og blomme fra bladlus nu? Bare en vagt i år, bladlus findes bare overalt. Og så vil jeg gemme mit arbejde. Tags: skadedyr, skadedyr, skadedyr, skadedyr, planter 429 visninger | 06/13/2016 10:32 kl. Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan fodres balkontomater og agurker

Hvordan fodres balkontomater og agurker? Syg og fortsatte med at vokse, men agurken på et tidspunkt ser ud til at være stoppet? Mærker: Gødning, gødning 367 visninger | 06/10/2016 01:20 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan fodres pærer og æbletræer

God aften Fortæl mig, venligst, hvordan man foder pærer og æbletræer? Det år faldt halvdelen af ​​æggestokken væk. Tags: skadedyr, planter 409 visninger | 06/10/2016 23:19 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan hærdes jordbær

Hej, hvad med mine jordbær? Hun var andet år, hun var så smuk, og her er det. I dag behandlede jeg det med phytosporin, så hvad jeg skal gøre, jeg ved ikke, et par buske er generelt tørret op. Hjælp med rådgivning, det er så patetisk at være uden jordbær. Mærker: Sygdom, Gødning 280 visninger | 06/08/2016 01:14 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Klatrende roser blomstrer ikke, hvad man skal gøre

Hej, jeg har to klatrende roser, men de blomstrer ikke, jeg vil smide det væk, men hvad er en skam at gøre? Mærker: Sygdom 1011 visninger | 06/17/2016 13:12 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan laves et alpint lysbillede på kælderstedet fra badet

Vi købte en grund, og der er en masse fundament fra det gamle bad, nogen fortæller mig, om det er muligt at bygge en alpin bakke der? Mærker: Spørgsmål til landskabspleje 645 visninger | 06/13/2016 16:01 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mose, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan håndteres orme i løg

Venner god aften! Nu kom jeg i haven og fandt, at nogen spiste min løg indefra. Sådanne gule orme. Er det løgflue? eller nogen anden? Men buen er allerede så stor. Hvordan kæmper man? Sådan sprøjtes Mærker: Skadedyr, Skadedyr 582 visninger | 06/13/2016 01:05 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvad skal man gøre, hvis gulerødder frøs i vækst

Sig mig, gulerødder frøs i vækst, måske kan du fodre noget? Mærker: Haver 286 visninger | 06/11/2016 00:22 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr og hvordan man kan kurere planten?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvilken jord er nødvendig for at dyrke lyng i haven

Jeg vil prøve at plante lyng på havegrunden som en hæk. Rummed gennem netværket, en masse information, men meget kontroversiel. Faktisk er det vigtigste spørgsmål jorden. På trods af lyngens uhøjtidelige bemærkes hans kærlighed til sure jordarter overalt. På min side er jorden muligvis ikke egnet, og jeg vil ikke ønske at spilde tid forgæves.
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Der sker noget med ficus

Jeg har mange indendørs planter, jeg har for nylig bemærket, at der optrådte hvide pletter med gulaktige pletter på ficusen, og de er kun på nye blade, alt er i orden med de gamle. Jeg ved ikke, hvad jeg skal skære af et par ark, men hver efterfølgende alle tidlige blomster er allerede forkælet. Og jeg spekulerer på, om dette er smitsom?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Hvad skal man gøre, hvis blommen har grønne frugter

Ven, fortæl mig, hvad kan jeg gøre med blommen lige nu? Frugt falder, halvgrønt og halvmørkt forkælet. Tags: Planter 242 visninger | 06/12/2016 02:17 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan slipper man af cedertræbiller

Hej, fortæl mig, tak, en stor og smuk cedertræ vokser i landet. Han begyndte at spise nogle bugs. Der er mange af dem, det begyndte at blive gult, vi ved ikke allerede, hvordan man vander det. Fortæl mig det. Mærker: Sygdomme, skadedyr 206 visninger | 06/11/2016 20:26 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mose, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Sådan beskyttes roser mod en kold snap

God dag til alle! Sig mig, i Moskva er det +5 om natten. I dag overtalte jeg en person til at komme ind i hytten og beskytte alt. Rådgive, hvad man skal gøre med roser? Kan jeg dække under flaskerne? Faktum er, at jeg først kommer på det 17. når jeg kommer til landet. Vil de ikke sprøjte, hvis vejret bliver varmere? Mærker: Sygdom 274 visninger | 07.06.
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Er det ikke for sent at plante rødbeder

Fortæl mig, tak, er det stadig muligt at plante rødbeder? Eller ikke vokse? Mærker: Sygdom 361 visninger | 06/07/2016 02:49 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i mit sommerhus Hvem er det? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr og hvordan man kan kurere planten?
Læs Mere
Spørgsmål og svar

Kan der stadig plantes hvidløg

Fortæl mig, tak, kan hvidløg stadig plantes? Vil vokse op? Mærker: Grøntsager 196 visninger | 06/08/2016 02:55 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr, og hvordan man kan kurere planten?
Læs Mere